Bict Solutions is geaccrediteerd testcentrum voor ECDL.

Het Europees Computer Rijbewijs is de Nederlandse vertaling van European Computer Driving Licence (ECDL). Buiten Europa staat het diploma bekend als ICDL (International Computer Driving Licence). ICDL en ECDL zijn qua inhoud volledig identiek.

Het ECDL bestaat uit 7 modules en er zijn 2 diploma's. Het ECDL Basisdiploma (vier modules) en het ECDL Standaard diploma (7 modules). Wie het diploma op zak heeft, toont aan goed en efficiënt overweg te kunnen met de meest gebruikte kantoorapplicaties. Dat ECDL meer is dan ‘‘zo maar’’ een papiertje, blijkt wel uit het feit dat het diploma door de Europese Commissie wordt geadviseerd als dé norm.
Om de modules te kunnen afleggen, heeft u een digitale ECDL registratie nodig (voorheen Modulekaart). (Bij ons te verkrijgen.) Dat is een persoonlijke registratie waarop de behaalde modules worden bijgehouden. B-Ict Solutions is een geautoriseerd testcentrum.

Aanmelden voor een ECDL-examen:
Telefonisch kunt u bij ons een afspraak maken voor het afleggen van één of meerdere examens. In het algemeen kunt u binnen 5 werkdagen deelnemen aan de examens. Het aantal deelnemers varieert van 1 tot maximaal 6 personen.

ECDL Expert.
U kunt bij het ECDL het Expert diploma behalen. Hiertoe dient u willekeurig drie van de 4 modules, Word , Excel, Access of PowerPoint op het advanced niveau succesvol af te ronden.
Voor meer informatie betreffende het ECDL verwijzen wij u naar de website van het ECDL. www.ecdl.nl

 

Tarieven klik hier

ecdl.jpg